Geef oude gereedschappen een tweede leven

“Verdien geld met het inruilen van oude gereedschap en machines bij Betawinkel”

Wij geloven bij Betawinkel in een duurzame toekomst en willen daarom ook graag bijdragen aan het verantwoord recyclen van gereedschap en machines. Veel apparaten kunnen nog een tweede leven krijgen, en wij willen hen graag een nieuw thuis geven.

Hoe werkt het inruilen van oude gereedschap en machines bij Cooltools?

  1. Aanvraag

Heb je oude gereedschap of machines die je niet meer nodig hebt? Zoek ze op en stuur ons een aanvraag via ons formulier of een mail naar info@cooltools.nl. Verstrek ons duidelijke informatie en foto’s van het product en geef aan wat je graag voor het product wilt ontvangen, bijvoorbeeld geld of korting op specifieke producten in onze webshop.

  1. Onderzoek

Verpak het gereedschap of apparaat en stuur het naar ons op, met het door ons verkregen adreslabel erop. Wij ontvangen de zending en beoordelen het product op basis van de werking en de algehele staat.

  1. Reparatie

Na onze controle ontvang je het geld op je rekening of de kortingscode. We zullen onder andere controleren of het merk en model klopt met de aanvraag en of de staat van het gereedschap of apparaat zo is als aangegeven. Als alles in orde is, zullen we het geld zo snel mogelijk naar je overmaken.

Het inruilen van je oude gereedschap en machines bij Betawinkelis dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Doe mee aan deze duurzame oplossing en verdien geld met het inruilen van je oude apparaten!

Aanvraag formulier oud gereedschap of machines

Geeft duidelijke informatie over de producten die u ons wilt aanbieden.

Selecteer een Afleverpunt